Uslovi poslovanja

 

Osnovni podaci o privrednom društvu:

 

Poslovno ime: Dragan Tošić PR proizvodnja proizvoda od krzna krznar Tošić Beograd

Sedište: Beograd, Terazije 5
MB: 63887161
PIB: 109050054
Šifra delatnosti: 1420

E-mail:  krznarskaradnjatosic@gmail.com
Tel: 0652662025

 

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja u vezi sa narudžbinom ili u slučaju reklamacija ili otkaza porudžbine kontaktirajte nas.

Ovi opšti uslovi korišćenja odnose se na korišćenje internet stranice URL Vaše internet prodavnice (u daljem tekstu: "Krznar Tošić") i napisani su u skladu sa pozitivnim propisima Republike Srbije. Uslovi uređuju funkcionisanje Krznar Tošić i prodavnice, te pravni odnos između Dragan Tošić PR proizvodnja proizvoda od krzna krznar Tošić Beograd registrovanih korisnika (u daljem tekstu: “Korisnici”) i kupaca proizvoda, roba ili usluga (u daljem tekstu: “Kupci”).

Korišćenjem Krznar Tošić prodavnice potvrđujete da ste saglasni sa uslovima korišćenja.

 

1. Šta je Krznar Tošić prodavnica?

 

Krznar Tošić prodavnica je internet stranica namenjena prodaji odevnih predmeta od krzna i kože.

 

2. Ponuda

 

Ponuda proizvoda na Krznar Tošić prodavnici se zbog prirode poslovanja može povremeno menjati. Cene pojedinačnih proizvoda mogu biti redovne cene, akcijske cene, odnosno cene s popustima.

Fotografije, slike ili video materijal objavljeni u okviru ponude vlasništvo su Krznar Tošić ili njenih dobavljača i poslovnih partnera.

Fotografije, slike ili video materijal objavljeni u okviru ponude su isključivo simbolični i dati samo radi obaveštenja, te mogu odstupati od realnog izgleda proizvoda.

Dragan Tošić PR proizvodnja proizvoda od krzna krznar Tošić Beograd prodaje proizvode putem interneta i prodaju vrši na teritoriji Republike Srbije.

Proizvode naručene putem Krznar Tošić prodavnice dostavljaju se isključivo na teritoriji Republike Srbije.

 

3. Postupak registracije

 

Da bi se registrovao na Krznar Tošić prodavnici korisnik mora imati najmanje 18 godina.

Kako bi korisnik bio u mogućnosti da kupuje u okviru Krznar Tošić prodavnice može se registrovati i kreirati svoj nalog.

Prilikom registracije i kreiranja svog naloga korisnik unosi sledeće podatke: ime i prezime, e-mail, telefon i adresu za isporuku proizvoda. Nakon unosa navedenih podataka, korisnik dobija e-mail sa potvrdom o izvršenoj porudžbini i email za potvrdu registracije . Korisnik treba da izvrši potvrdu klikom na odgovarajuće polje u e-mailu i zatim da kreira lozinku.

Krznar Tošić prodavnica ne odgovara za tačnost podataka unetih od strane korisnika/kupca.

Ukoliko dođe do promene podataka korisnik je dužan da ažurira svoj korisnički nalog ili da nas obavesti o nastalim promenama putem email adrese: krznarskaradnjatosic@gmail.com.

Kao registrovan korisnik, nakon unošenja svog korisničkog imena i lozinke, kupac u okviru svog korisničkog naloga ima uvid u trenutne i prethodne kupovine.

Registrovani korisnik ima mogućnost odlaska na stranicu za odabir plaćanja bez ponovnog unošenja svojih ličnih podataka.

Kupovina u Krznar Tošić prodavnici je moguća bez registracije i kreiranja korisničkog naloga.

 

4. Naručivanje i isporuka

 

Kupovina putem Krznar Tošić prodavnice moguća je za registrovane i neregistrovane korisnike.

Proizvodi se poručuju elektronskim putem. Pritiskom dugmeta Kupi, odabrani proizvod se dodaje u potrošačku korpu.

Nakon zaključenja porudžbine na email koji je Kupac ostavio kao kontakt, biće prosleđena potvrda da je porudžbina primljena od strane Dragan Tošić PR proizvodnja proizvoda od krzna krznar Tošić Beograd. Ukoliko Kupac ne dobije ovakvu potvrdu, potrebno je proveriti ispravnost e-mail adrese koju je ostavio kao kontakt ili prijavu problema da pošalje na email adresu  krznarskaradnjatosic@gmail.com

Krznar Tošić zadržava pravo da u slučaju da postoji izvesna kontradiktornost ili nejasnoća u registrovanim podacima Kupca ili narudžbenici pre dalje obrade iste, izvrši proveru podataka koje je Korisnik naveo prilikom kreiranja porudžbine u cilju validacije istih i da kontaktira Kupca e-mailom ili telefonskim putem radi ispravljanja istih i što efikasnije realizacije isporuke naručenih proizvoda.

Prodavac takođe zadržava pravo da ukoliko nije u mogućnosti da isporuči sve naručene proizvode, isporuči raspoložive od izabranih proizvoda. Kupac će biti obavešten emailom (ili telefonom) sa naznakom isporuke preostalih proizvoda od strane Prodavca.

Krznar Tošić zadržava pravo otkazivanja porudžbine usled tehničkih i drugih razloga o čemu će Kupac biti obavešten putem email-a koji je naveo prilikom registracije ili telefonom.

Po prijemu porudžbine i obavljenoj validaciji podataka o Kupcu ili porudžbini, Prodavac pristupa obradi porudžbine.

Prodavac pakuje robu za kupca pod kontrolisanim uslovima sistemom video nadzora i svaka pošiljka i njen sadržaj se beleži video zapisom i time potvrđuje da je roba iz magacina otišla ispravno spakovana i u neoštećenom stanju.

Kupac cenu plaća Dragan Tošić PR proizvodnja proizvoda od krzna krznar Tošić Beograd, a zajedno sa proizvodom mu se dostavlja i račun, obaveštenje i obrazac za odustanak.

Smatra se da je ugovor o prodaji na daljinu zaključen između Dragan Tošić PR proizvodnja proizvoda od krzna krznar Tošić Beograd (ponuđača) i Kupca potpisan u trenutku kada Dragan Tošić PR proizvodnja proizvoda od krzna krznar Tošić Beograd potvrdi porudžbinu i Kupac primi prvu elektronsku poruku o status svoje porudžbine.

Kupac je lice čiji su podaci navedeni u porudžbini. Podatke o kupcu nije moguće izmeniti nakon slanja porudžbine.

 

5. Cene proizvoda

 

Cene svih proizvoda istaknutih na Krznar Tošić prodavnici su unapred određene i bez PDV jer Krznar Tošić nije u sistemu PDV. Cene važe za sve kupce samo i isključivo za vreme trajanja ponude, samo na ovoj internet stranici i samo pod ovim Opštim uslovima.

Zadržavamo pravo izmena cena. Cene se zaokružuju na dva decimalna mesta.

 

6. Načini plaćanja

 

Prilikom plaćanja poručenih proizvoda bez obzira na izabrani način, kupac je dužan da plati i troškove dostave koji se fiksno dodaju na ukupan iznos porudžbine. Troškovi dostave iznose *cena po cenovniku kurirske službe RSD,  a ukoliko je vrednost porudžbine veća od 6.000,00  RSD poštarina će biti besplatna.

  • Plaćanje pouzećem

Prilikom plaćanja pouzećem plaćanje se vrši gotovinom i kupac je pored cene robe dužan platiti i troškove dostave ukoliko iznos porudžbine nije veća od 6.000,00 din.

  • Uplatom na račun u banci ili pošti

Izborom plaćanja putem opšte uplatnice  korisniku se na email adresu dostavljaju sve potrebne informacije kako bi mogao da izvrši uplatu (račun banke, iznos, broj porudžbine). U ovom slučaju isporuka poručenih proizvoda će se izvršiti nakon evidentirane uplate.

  • Plaćanje platnim karticama

Plaćanje je moguće platnim karticama samo u valuti RSD. Poslednji koraka plaćanja realizuje se na web stranicu Banke gde unosite podatke o Vašoj platnoj kartici. Ukupna suma i broj pošiljke su automatski uneti i ne mogu se menjati. Nakon uspešne kupovine, bićete vraćeni sa web stranice Banke nazad na Krznar Tošić prodavnicu sa potvrdom da je kupovina uspešna. Ukoliko je došlo do neke greške u vezi sa transakcijom, bićete vraćeni nazad na Krznar Tošić prodavnicu sa obaveštenjem o neuspešnoj transakciji.

Svi podaci o platnoj kartici se kriptovano razmenjuju direktno između Kupca i servera Banke procesora platnih kartica, i njihovu sigurnost odnosno tajnost podataka garantuje i obezbeđuje Banka.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica.

Za realizaciju kupovine Platnim karticama procesor je Banka, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni sistemu Dragan Tošić PR proizvodnja proizvoda od krzna krznar Tošić Beograd, pa samim tim Dragan Tošić PR proizvodnja proizvoda od krzna krznar Tošić Beograd neće biti odgovoran za zloupotrebu istih.

Dragan Tošić PR proizvodnja proizvoda od krzna krznar Tošić Beograd se u potpunosti odriče bilo kakve odgovornosti za štetu koja može nastati Korisniku i/ili trećim licima usled neautorizovanog ili neovlašćenog korišćenja platne kartice odnosno bilo koje zloupotrebe iste (ukradene platne kartice, korišćenje platne kartice bez znanja vlasnika iste i dr.). U navedenom slučaju Dragan Tošić PR proizvodnja proizvoda od krzna krznar Tošić Beograd neće izvršiti povraćaj uplaćenih sredstava.

Dragan Tošić PR proizvodnja proizvoda od krzna krznar Tošić Beograd nije odgovoran za prekid internet konekcije ili nedostupnost procesora platnih kartica.

Dragan Tošić PR proizvodnja proizvoda od krzna krznar Tošić Beograd će, u skladu sa važećim zakonskim propisima, preduzeti sve raspoložive mere u cilju zaštite podataka o Kupcu, kao i o podacima o izvršenom plaćanju e/računa. Navedeni podaci će se smatrati poslovnom tajnom i biće dostupni samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Dragan Tošić PR proizvodnja proizvoda od krzna krznar Tošić Beograd neće koristiti navedene podatke o Kupcu u cilju dostave reklamnih obaveštenja svojih i/ili trećih lica, osim u slučaju da je Kupac dao svoju izričitu saglasnost za isto.

Korisnik sve reklamacije na izvršeno plaćanje može uputiti e-mail adresu krznarskaradnjatosic@gmail.com.

 

 

7. Zaštita poverljivih podataka o transakciji

 

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

8. Izjava o konverziji

 

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju!

 

All payments will be effected in Serbian currency – dinar (RSD). The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Serbian dinar according to the current exchange rate of the Serbian National Bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

 

9. Dostava robe i eventualna ograničenja

 

Dragan Tošić PR proizvodnja proizvoda od krzna krznar Tošić Beograd vrši isporuku na teritoriji cele Srbije, od vrata do vrata za sve porudžbine u saradnji sa kurirskom službom. Vaša porudžbina će biti isporučena u roku od 3 do 10 radnih dana od dana kada Dragan Tošić PR proizvodnja proizvoda od krzna krznar Tošić Beograd potvrdi porudžbinu. Isporuka robe se ne vrši vikendom,državnim i verskim praznicima u skladu sa Zakonom o državnim i drugim praznicima u RS.

Vreme isporuke se može produžiti usled okolnosti koje su van uticaja Dragan Tošić PR proizvodnja proizvoda od krzna krznar Tošić Beograd (kvar, obustava rada kurirskih službi, saobraćajne gužve i nezgode, vremenski uslovi, praznici i dr.)

Vreme isporuke može biti produženo za vreme praznika usled povećanog obima posla.

Isporuka robe se vrši na adresu koju ste naveli prilikom registracije.

Isporuka robe se vrši putem kurirske službe.

Ukoliko imate problem sa dostavom robe, možete nas kontaktirati na e-mail adresu: krznarskaradnjatosic@gmail.com

 

10. Reklamacije i povraćaj sredstava

 

Kupac može da izjavi reklamaciju prodavcu radi ostvarivanja svojih prava, kao i zbog pogrešno obračunate cene i drugih nedostataka.

Ukoliko sa prozvodom kupljenim putem našeg sajta imate neki problem ili pitanje, možete nas kontaktirati na  0652662025 radnim danima  od 08-20h.

Kupac je dužan da odmah po prijemu, pregleda isporučenu robu te da o svim eventualnim nedostacima odmah obavesti dostavljača.

Potrošač može da izjavi reklamaciju elektronskim putem na e-mail adresu: krznarskaradnjatosic@gmail.com uz dostavu računa na uvid ili drugog dokaza o kupovini (kopija računa, slip i sl.).

 

Prodavac je dužan da potrošaču izda pisanu potvrdu ili elektronskim putem potvrdi prijem reklamacije, odnosno saopšti broj pod kojim je zavedena njegova reklamacija u evidenciji primljenih reklamacija.

Prodavac je dužan da bez odlaganja, a najkasnije u roku od osam dana od dana prijema reklamacije, pisanim ili elektronskim putem odgovori kupcu na izjavljenu reklamaciju. Rok za rešavanje reklamacije je 45 dana.

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava Kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica Dragan Tošić PR proizvodnja proizvoda od krzna krznar Tošić Beograd je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev Dragan Tošić PR proizvodnja proizvoda od krzna krznar Tošić Beograd obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

 

11. Obaveštenja korisnika

 

Ako imate bilo kakva pitanja ili primedbe u vezi sa ovim sajtom, molimo da pošaljete poruku na krznarskaradnjatosic@gmail.com

 

12. Odricanje od odgovornosti

 

Uprkos trudu da ponuda bude što tačnija i ažurnija, može se desiti da se podaci o proizvodu promene toliko brzo da ih ne možemo ispraviti ili izmeniti i da se još uvek neizmenjeni nađu na Dragan Tošić PR proizvodnja proizvoda od krzna krznar Tošić Beograd prodavnici. Ukoliko dođe do narudžbine takvog proizvoda, Kupac će biti obavešten o promenama, a prodaja prekinuta.

U slučaju da pojedini proizvodi budu nedostupni, obavestićemo kupca o tome i omogućiti mu da odustane od kupovine ili izvrši kupovinu drugog dostupnog proizvoda. Ukoliko je Kupac već platio proizvod koji nije dostupan, novac će mu biti vraćen.

 

13. Tačnost podataka

 

Naziv Vaše firme nastoji da informacije objavljene na Naziv Vaše internet prodavnice prodavnici održava tačnim i ažurnim, ali ne daje nikakve garancije niti obećanja da takvi zaista i jesu, niti snosi bilo kakvu odgovornost niti posledice, direktne ili indirektne, proistekle iz pretpostavke korisnika informacija sa Naziv Vaše internet prodavnice prodavnice da jesu. U slučaju da primetite neku nepravilnost molimo vas da nas o tome obavestite na mail Vaša mail adresa kako bi izbegli eventualne neprijatnosti.

 

14. Promene sajta

 

Dragan Tošić PR proizvodnja proizvoda od krzna krznar Tošić Beograd zadržava pravo da u bilo kom trenutku, privremeno ili trajno, u celini ili delimično, modifikuje ili ukine ovaj sajt bez prethodnog upozorenja ili ograniči dostupnost sajta određenim licima ili geografskom području.

 

15. Promena uslova korišćenja

 

Dragan Tošić PR proizvodnja proizvoda od krzna krznar Tošić Beograd može bilo kada, bez prethodne najave izmeniti ili dopuniti ove uslove korišćenja. Ovakve izmene su za Vas obavezujuće, pa je preporučljivo periodično posetiti ovu stranu i informisati se o njima. Daljim korišćenjem bilo kojih usluga sajta, saglasni ste da prihvatate sva naknadno objavljena pravila i uslove korišćenja.

 

16. Sudska nadležnost i primena prava RS

 

U slučaju spora proisteklog iz primene ovih Opštih uslova i u vezi sa kupovinom proizvoda na ovoj internet stranici ugovorne strane će nastojati rešiti spor mirnim putem. Ukoliko ugovorne strane ne reše spor mirnim putem, ugovara se nadležnost stvarno nadležnog suda u Beogradu uz primenu prava Republike Srbije.

 

17. Zaštita podataka o ličnosti

 

U ime Krznar Tošić obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o Kupcima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o Kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Dragan Tošić PR proizvodnja proizvoda od krzna krznar Tošić Beograd (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Dragan Tošić PR proizvodnja proizvoda od krzna krznar Tošić Beograd u pogledu obrade podataka o ličnosti koje prikuplja obavljajući delatnost prodaje proizvoda putem ove internet stranice ili u pogledu dostavljanja reklamnih poruka u svemu postupa shodno zakonu o zaštiti podatak o ličnosti, što je posebno definisano odgovarajućim dokumentima sadržanim na ovoj internet stranici.

Visa
Banca Intesa
Verifed by Visa